A Baker Tilly International az év hálózata

2016. október 14.

2016-ban a Baker Tilly International nyerte a The Accountant & International Accounting Bulletin (IAB) által meghirdetett „Az év hálózata” címet.

Az IAB által évente kiosztott elismerés a kiemelkedő teljesítményt nyújtó könyvelő és könyvvizsgáló cégeknek jár és odaítéléséről a szakma legkiválóbb képviselői döntenek.

„Az év hálózata” díjat olyan hálózatok kapják, amelyek az elmúlt évben jelentős növekedést és eredményt értek el, emellett több stratégiai és operatív területen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A díj elnyeréséhez szükséges, hogy az adott hálózat a szakmában elismert márkanév legyen, és folyamatosan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson.

Ted Verkade, a Baker Tilly International elnök-vezérigazgatója így kommentálta a díjat: „Különösen büszke vagyok arra, hogy az IAB elismerte hálózatunk kiemelkedő növekedését, innovatív törekvéseit és elkötelezettségünket az iránt, hogy kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink részére. Mi vagyunk az első olyan hálózat, amely a munkavállalók szakmai fejlődésének támogatásáért elnyerte az ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) által elismert munkaadói státuszt.”

A döntőbe jutó cégekről és a győztesekről független szakmai zsűri szavazott, amelynek tagjai: Deborah McSkimming (HRH The Prince of Wales Accounting for Sustainability Project), Doreen Remmen (Institute of Management Accountants – vezetői számviteli intézet), Mark Koziel (American Institute of CPAs – regisztrált könyvelők és könyvvizsgálók), Warren Allen (International Federation of Accountants – könyvelők nemzetközi szövetsége),Vincent Papa (Chartered Financial Analyst Institute – pénzügyi elemzők intézete).


Vissza a hírekhez